Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Nuotoliniai anglų kalbos kursai tik 39 Eur

2024 Kovo 27d., 12:58
  • Nuotoliniai anglų kalbos kursai tik 39 Eur
Jau dabar galite mokytis anglų kalbos neišėjus iš namų. Mokymo ir konsultavimo centras „Viskas lengvai“ pristato nuotolinius anglų kalbos kursus. Šių kursų (vieno lygio) apimtis - 20 val.
Nuotoliniai anglų kalbos kursai - tai tokie mokymai, kai Jūs studijuojate mokymo ir konsultavimo centro "Viskas lengvai" į Jūsų elektroninį paštą nusiųstą medžiagą bei elektroniniu paštu konsultuojatės su kuruojančia dėstytoja. Jums išstudijavus pateiktą medžiagą bei atlikus užduotis, elektroniniu paštu išsiųsime testą, kurį Jums reikės atlikti bei persiųsti elektroniniu paštu mums. Dėstytoja patikrins Jūsų atliktą testą, jei bus klaidų - jas ištaisys, įvertins testo rezultatus. Baigus šiuos nuotolinius anglų kalbos kursus, Jums išsiųsime anglų kalbos kursų baigimo pažymėjimą (nustatytos formos, patvirtintą parašu bei antspaudu), kuriame nėra rašoma, kad kursai baigti nuotoliniu būdu.
Kursų metu studijuojama pateikta medžiaga ir atliekamos užduotys. Kursai pabaigiami atliekant testą. Į Jūsų elektroninius laiškus stengsimės atsakyti kuo greičiau, bet ne vėliau, kaip per 2 darbo dienas.
Mokantis nuotoliniuose anglų kalbos kursuose, Jūs galite pradėti mokytis Jums patogiu laiku bei mokytis pageidaujamu intensyvumu, t.y. tuomet, kai galite tam skirti laiko. Užbaigti nuotolinius kursus reikia ne vėliau, kaip per 12 mėnesių nuo registracijos į šiuos kursus dienos.
Nuotolinių anglų kalbos kursų kaina dabar tik 39,00 € .
Norint užsiregistruoti į nuotolinius anglų kalbos kursus, reikia į elektroninį paštą viskaslengvai@gmail.com parašyti elektroninį laišką. Reikia nurodyti savo vardą, pavardę (su lietuviškomis raidėmis) bei telefoną ir parašyti, kad norite mokytis nuotoliniuose anglų kalbos kursuose. Jeigu žinote savo anglų kalbos žinių lygį, tuomet parašykite kokiu lygiu norėtumėte mokytis anglų kalbos: A1 lygiu (pradedantiesiems), A2 lygiu (šiek tiek pažengusiems), B1 lygiu (pažengusiems) ar B2 lygiu (stipriau pažengusiems). Jeigu nežinote savo anglų kalbos žinių lygio – tuomet, gavus Jūsų mokėjimą už nuotolinius anglų kalbos kursus bei sudarius kursų sutartį – bus atsiųstas žinių lygio nustatymo testas, kurio pagalba nustatysime Jūsų anglų kalbos žinių lygį.
Plačiau apie mūsų rengiamus nuotolinius anglų kalbos kursus galite sužinoti mūsų internetinėje svetainėje www.viskaslengvai.ltKaina: 39 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB Viskas LengvaiTelefonas:+370 6363 4230El. paštas:viskaslengvai@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:www.viskaslengvai.lt/angl370-kalbos-nuotoliniai-kursai.html
Skelbimo statistikaParodytas: 6640 k.Peržiūrėtas: 335 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE