Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Nuotoliniai raštvedybos kursai dabar tik 38 Eur

2024 Kovo 27d., 12:58
  • Nuotoliniai raštvedybos kursai dabar tik 38 Eur
Jau dabar Jūs galite mokytis raštvedybos neišėjus iš namų! Mokymo ir konsultavimo centras "Viskas lengvai" pristato nuotolinius raštvedybos kursus! Nuotoliniai raštvedybos kursai - tai tokie mokymai, kai Jūs studijuojate mokymo ir konsultavimo centro "Viskas lengvai" į Jūsų elektroninį paštą atsiųstą medžiagą. Jums išstudijavus teorinę medžiagą, elektroniniu paštu išsiųsime praktines užduotis, kurias Jūs atliksite ir išsiųsite elektroniniu paštu mums. Kuruojanti dėstytoja patikrins Jūsų atliktas užduotis, jei bus klaidų - jas ištaisys bei pateiks klaidų paaiškinimus elektroniniu paštu. Baigus šiuos nuotolinius raštvedybos kursus Jums išsiųsime raštvedybos kursų baigimo pažymėjimą. ŠIE KURSAI NAUDINGI tiems, kurie nori dirbti (pradėjo dirbti) raštvedžiais, administratoriais, sekretoriais, buhalteriais, ar kuriantiems nuosavą verslą. Šie kursai yra SKIRTI PRADEDANTIESIEMS.
Nuotolinių raštvedybos kursų kaina dabar tik 38 EUR.
Nuotolinių raštvedybos kursų privalumai:
1. Galite mokytis Jums patogiu laiku
2. Galite mokytis Jums patogioje vietoje
3. Galite mokyti pageidaujamu intensyvumu.
Norint mokytis nuotoliniuose raštvedybos kursuose, registruojantis reikia elektroniniu paštu viskaslengvai@gmail.com parašyti vardą, pavardę bei telefoną ir, kad norite registruotis į nuotolinius raštvedybos kursus. Tuomet mes išrašysime išankstinio mokėjimo sąskaitą, kurią kartu su sutarties pavyzdžiu perskaitymui (susipažinimui su sutartimi) nusiųsime el.paštu. Pagal mūsų išrašytą išankstinio mokėjimo sąskaitą atliksite apmokėjimą už kursus. Kai gausime mokėjimą, nusiųsime mūsų pasirašytą bei antspaudu patvirtintą sutartį ir kursų teorinę medžiagą. Kai išmoksite pateiktą medžiagą, Jūs mums pranešite el.paštu ir mes Jums išsiųsime užduotis, kurias reikės atlikti. Kai atliksite užduotis - persiųsite jas mums, o mes jas patikrinsime ir ištaisysime klaidas bei pateiksime klaidų paaiškinimus el.paštu. Baigus nuotolinius raštvedybos kursus išsiųsime pažymėjimą.
Dėl papildomos informacijos kreiptis:
el.paštu viskaslengvai@gmail.com (šiuo elektroniniu paštu Jūsų laiškų laukiame bet kuriuo Jums patogiu laiku, į Jūsų elektroninius laiškus stengsimės atsakyti kuo greičiau, bet ne vėliau kaip per 2 darbo dienas).Kaina: 38 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB Viskas LengvaiTelefonas:+370 6363 4230El. paštas:viskaslengvai@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:www.viskaslengvai.lt/rascarontvedybos-mokymai.html
Skelbimo statistikaParodytas: 6720 k.Peržiūrėtas: 318 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE