Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

ARCHICAD pamokos per Zoom’ą

2024 Vasario 12d., 19:14
  • ARCHICAD pamokos per Zoom’ą
ARCHICAD pamokos per Zoom’ą – puiki galimybė mokytis, konsultuotis ar gauti greitąją pagalbą nepakilus iš savo darbo vietos. Privačios pamokos skirtos tiek visiškai „žaliems“, tiek pažengusiems bei norintiems kapstytis giliau.

Pamokų metu dalinuosi tuo, ką sužinojau ir atradau dirbdamas ARCHICAD programa kiekvieną dieną daugiau nei 20 metų. Ir tai ne sausos vadovėlinės teorijos, o gyva projektavimo metodika, išdirbta rengiant realius projektus, nuolat dalyvaujant seminaruose bei forumuose.

Susisiekite jau dabar ir mes aptarsime pamokų temas bei suderinsime Jums tinkamą grafiką. Pamokų kiekis bei dažnumas priklausys nuo Jūsų asmeninių poreikių, o kaina – nuo pasirinktų valandų skaičiaus.
Kontaktai Paskelbė:Dalius RegelskisTelefonas:+37065027452El. paštas:archicad.pamokos@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:archicad-pamokos.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 7435 k.Peržiūrėtas: 309 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE