Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Lauko ir vidaus reklamos gamyba

2023 Gegužės 24d., 09:53
  • Lauko ir vidaus reklamos gamybaLauko ir vidaus reklamos gamybaLauko ir vidaus reklamos gamybaLauko ir vidaus reklamos gamyba
  • Lauko ir vidaus reklamos gamyba
UAB Litpolstar - POS sistemų gamintojas Lietuvoje.
Siūlome įvairus sprendimus prekių ir produkcijos pateikimui, eksponavimui, kainų bei informacijas apie jas pardavimu skatinimui. Dėką mūsų produkcijai, pirkėjas greičiau atkreips demesi i jusu prekės.
LITPOLSTAR įmonės siūlomos asortimentas - reklaminiai rėmeliai ir ju laikikliai; kainų etikečių laikikliai; bukletu laikikliai; informaciniai stoveliai iš PMMA (organinio stiklą) ir PVC; kanceliarijos prekių, dujotiekių ir vandentiekių vamzdžių apkabos ir t.t.
LITPOLSTAR – priimame užsakymus išorinės ir vidinės reklamos gamybai, nestandartiniams gaminiams iš įvairaus plastiko, metalo ir medžio pagal Jūsų užsakymus.
LITPOLSTAR paslaugos - kokybiškai ir greitai liejame gaminius su savo ir užsakovo liejimo formomis, atsakome už tinkamą jų eksploatavimą, priežiūrą, galime atlikti smulkų remontą;
- graviruojame ir pjaustome lazeriu iš plastiko, metalo, medžio,
stiklo, popieriaus, ir kitų medžiagų;
- frezavimo darbai;
- vakuuminiu termoformavimo būdu formuojame lakštinį plastiką: organinis stiklas (akrilas, PMMA), įvairūs plastikai (PS, ABS, VIVAK), polikarbonatas ir kt. plastikai.
- spaudos darbai: ofsetinė spauda; šilkografija; tampografija;
skaitmeninė spauda;

MES JUMS PADESIME PARDUOTI DAUGIAU !!!
Kaina: 1 EUR
Kontaktai Paskelbė:LITPOLSTARTelefonas:+37065527832El. paštas:jan@litpolstar.lt Vietovė:Vilniaus rajonas Svetainė:www.litpolstar.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 493 k.Peržiūrėtas: 40 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE