Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®

2023 Rugpjūčio 24d., 08:10
  • Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®
  • Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®Statybos ir remontai, apdaila, įrengimas - VIP-projektai – tik Brigada-Master®
Kokybiškai, kruopščiai įgyvendinsime architektų ir dizainerių sumanymus VIP (ekskliuziviniame) projekte. Suteiksime visas reikalingas paslaugas iki projekto pridavimo/registravimo etapo.
VIP projektuose:
1. naudojamos tik šiuolaikiškos madingos ir patikimiausios remonto ir įrengimo medžiagos bei technologijos.
2. gali būti užsakomos gamybai remonto ir įrengimo medžiagos specialiai VIP projektui.
3. kvalifikuotus, specialiuosius ir pagalbinius darbus atlieka tik aukščiausios klasės Brigada-Master patyrę meistrai ir specialistai, kurių darbai dažnai matuojami kitaip, nei kvadratiniais ar kubiniais metrais.
* * *
Kompleksinė paslauga "Namų statyba + įrengimas iki raktų" apima pilną organizacinių, administravimo ir statybų darbų ciklą: projektavimas + leidimai/suderinimai + statyba + įrengimas + apdaila + gerbūvis + pridavimas + visos reikiamos paslaugos.
* * *
Brigada-Master® - privačių patyrusių meistrų, atestuotų ir sertifikuotų specialistų savanoriška draugija; europinis brendas.
Brigada-Master® vykdo KOMPLEKSE (visi reikiami meistrai ir specialistai kartu - vieno lango principu) ir be pavienių mono-darbų įkainių pabrangimo:
1. Pilnas buto, namo kapitalinis remontas; rekonstrukcijos;
2. Naujos statybos busto pilnas įrengimas ir apdaila;
3. Namų statyba + įrengimas iki raktų
(projektavimas + leidimai/suderinimai + statyba + įrengimas + apdaila + gerbūvis + pridavimas);
4. Inžinerinių tinklų (elektra, vanduo/nuotekos, ŠVOK ir pan.) projektavimas + įrengimas kartu;
5. Busto įrengimo ir apdailos VIP-projektai.

Užsakovui pageidaujant, darbai atlikami šiais kokybės lygiais priklausomai nuo biudžeto:
Vidutinis *** EURO-standart *** EURO-TOP *** VIP.
Užsakymų/užklausimų forma:
https://brigada-master.wixsite.com/brigadamaster
* * *
Papildomai Užsakovui gali būti suteiktos visos reikiamos paslaugos: objekto Administravimas; vykdytojas; leidimų ar suderinimų gavimas; stat.medžiagų ar įrangos paieška ir atgabenimas/iškrovimas, gerbūvio darbai; po statybų šiukšlių išvežimas; objekto valymai po remonto darbų; perkraustymas; baldų atvežimas ir montavimas, sąmatų (darbų ar medžiagų) sudarymas, objekto priežiura ir apsauga, ir pan.
Savo Klientus Brigada-Master® konsultuoja nemokamai.
Formuojamos jungtinės Brigada-Master® konkretaus objekto brigados darbams naudoja tik modernias technologijas, įrankius, medžiagas ir mechanizmus; kokybiškas naujovės, „know-how“.
Brigada-Master® - tai profesionalūs patyrę (12-24 metai) meistrai-praktikai ir kvalifikuoti specialistai, kurie teikia kokybiškas paslaugas statybų, įrengimo ir apdailos sektoriuose. Visi meistrai ir specialistai turi registraciją prestižiniame Brigados-Master Meistrų Registre, kas patvirtina jų veiklos aukštą prof-kompetenciją, atsakingumą ir sąžiningumą.

Brigada-Master® veikla organizuota moderniai ir pasiskirsto i planinius ir skubius (taikomas antkainis) darbus/projektus.
Į Užsakovo kokybišką Užklausimus Brigada-Master® pateikia savo Pasiūlymus.
Pasiūlymui gauti, Užsakovas detaliai aprašo ir pateikia bendrą reikiamų rezultatų (darbų) sąrašą, NEdetalizuojant darbus, jų eigos ar technologijų. Prisega turimus projektus, planelius, brėžinius, dizainus ir dirbamų plotų esančio stovio foto. Darbų sąrašus Brigada-Master® surašo savistoviai galutinės apžiūros ir Užsakymo forminimo metu.
Galutiniai objekto apžiūrai ir test-matavimams atlikti, direct-Pasiūlymui pateikti ir jo derinimui, Užsakymo/Proform Oder įforminimui Brigada-Master® specialistai atvyksta pagal išankstinį susitarimą.
Brigada-Master® projektus vykdo netik Baltijos jūros ir Šiaurės šalyse: Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Estijoje, Vokietijoje, Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Islandijoje, Baltarusijoje, Rusijoje; Anglijoje.
* * * * *
-KLIENTAMS, PASLAUGŲ UŽSAKOVAMS-
Pateiksime komfortišką ir konkurencingą PASIŪLYMĄ gavę aiškų UŽKLAUSIMĄ su objektų brėžiniais, planeliais, projektais, nuotraukomis:
e-mail: Diplomat.Service.Baltic@gmail.com (Tema: uzklausimas).
tel. +37060502334 (SMS, Telegram chat, Skype chat).
Svarbu: nemokama informacija apie rinkų situacijas, konjunktūra, kainų šuolius NETEIKIAMA.
Kaina: 90000 EUR
Kontaktai Paskelbė:Diplomat Service Baltic / Brigada-MasterTelefonas:+37060502334 (Telegram, Skype)El. paštas:diplomat.service.baltic@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:www.facebook.com/groups/remontas.statybos.gerasmeistras/
Skelbimo statistikaParodytas: 9449 k.Peržiūrėtas: 681 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE