Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Motociklų transportavimas

2023 Rugsėjo 22d., 21:24
  • Motociklų  transportavimas
Motociklų pervežimas yra paslauga, kuria motociklai yra transportuojami iš vienos vietos į kitą, dažniausiai naudojant specializuotą transporto priemonę. Ši paslauga gali būti naudojama įvairiais tikslais:

Pirkimas ar pardavimas: Kai pirkote ar pardavėte motociklą ir Jums reikia pervežti jį iš pardavėjo į Jūsų vietą arba atvirkščiai.

Remontas: Jei jūsų motociklas yra sugedęs ir reikia transportuoti į remonto dirbtuvę, MotoSpinta motociklų pervežimo paslauga gali Jums padėti jį pristatyti.

Persikėlimas: Kai keičiate gyvenamąją vietą arba esate motociklo entuziastas, kuris nori pervežti savo motociklą į skirtingas vietoves.

Siekdami užtikrinti, kad Jūsų motociklai būtų saugūs ir nepažeidžiami pervežimo metu, transporto priemonės vairuotojas yra įtrauktas į šią paslaugą.Kaina: 30 EUR
Kontaktai Paskelbė:MotoSpintaTelefonas:862301131El. paštas:info@motospinta.lt Vietovė:Vilnius Svetainė:motospinta.lt/index.php?route=blog/article&article_id=82
Skelbimo statistikaParodytas: 439 k.Peržiūrėtas: 85 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE