Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Elektroepiliacija: kas tai yra, pagrindiniai privalumai

2024 Sausio 17d., 11:09
  • Elektroepiliacija: kas tai yra, pagrindiniai privalumai
Elektrinis plaukų šalinimas susideda iš ataugusių ląstelių deginimo vieną po kitos. Į kiekvieno plauko šaknį įsmeigiama plona adata, kuri sunaikina šaknį lengvos elektros srovės generuojama šiluma. Dėl šios priežasties elektroepiliacija Klaipėdoje ar kitam Lietuvos kampelyje gali būti laikomas vieninteliu nuolatiniu plaukų šalinimo būdu.

Elektroepiliacija yra labiausiai pripažintas ir efektyviausias ilgalaikio plaukų šalinimo būdas. Šis metodas palaipsniui pašalina ląsteles, galinčias gaminti naujus plaukus, neatsižvelgiant į paveikiamų plaukų tipą, spalvą ar storį. Ši plaukų šalinimo sistema pastaraisiais metais buvo tobulinama efektyvesnės ir mažiau erzinančios įrangos link.

Kaip veikia elektroepiliacija?
Į plauko folikulą įsmeigiama labai plona, beveik nepastebima adata (storumo kaip plaukas) ir pro ją praleidžiamas nedidelis elektros energijos kiekis, nepaliekant folikului galimybės atsinaujinti. Šis procesas atliekamas vis dažniau, palaipsniui užtikrinant, kad plaukai niekada neataugtų.
Kontaktai Paskelbė:EPIL UABTelefonas:+370 679 80302El. paštas:info@epil.lt Vietovė:Vilnius Svetainė:www.masazuotojas.lt/elektroepiliacija-kas-tai-yra-pagrindiniai-privalumai/
Skelbimo statistikaParodytas: 205 k.Peržiūrėtas: 21 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE