Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Dujinių ir elektrinių viryklių remontas

2024 Vasario 1d., 17:19
  • Dujinių ir elektrinių viryklių remontas
Prestižinė įmonė "Dujinių viryklių remontas" siūlo profesionalią dujininių, elektrinių viryklių, kaitlenčių, orkaičių ir konvekcinių krosnelių remonto paslaugą. Mūsų komanda turėjo ilgą patirtį šioje srityje, todėl pasitikėkite savo prietaisu mums, kad vėl galėtumėte mėgautis pilnu virtuvės funkcionalumu.

Mes remontuojame ir aptarnaujame įvairių prekinių ženklų elektroninius prietaisus, įskaitant gerai žinomus AEG, Electrolux, Beko, Gorenje, Bosch ir daugelį kitų. Mūsų mechanikai yra sertifikuoti ir nuolat tobulina savo įgūdžius, kad galėtų suteikti aukščiausios kokybės paslaugas.

Remontuodami prietaisus, naudojame tik originalius detales ir pasitelkiame modernias technologijas, taip užtikrindami ilgalaikį remonto rezultatą. Mes sugebame išspręsti bet kokius techninius gedimus, keisti sugedusias dalis, atnaujinti programas ir atlikti kitus gaminių remonto darbus.

Jeigu Jums reikia patikimo remonto partnerio, susisiekite su mumis telefonu +370 671 38466 arba apsilankykite mūsų interneto svetainėje. Mūsų malonus klientų aptarnavimo specialistas Jums padės ir užsakys remonto paslaugą.
Kontaktai Paskelbė:DujuviryklesTelefonas:+37067138466El. paštas:dujuvirykles@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:duju-virykles.business.site
Skelbimo statistikaParodytas: 844 k.Peržiūrėtas: 40 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE