Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)

2023 Liepos 13d., 11:28
  • Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)
  • Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)Daugkartiniai tinkliniai maišeliai vaisiams ir daržovėms, 3 vnt. (M dydis)
Rinkinį sudaro trys 25x30cm dydžio maišeliai
Pagaminta iš 100% medvilnės
Talpa: iki 2.5kg
Daugkartiniai tinkliniai maišeliai gaminami atsakingai, naudojant 100% medvilnę. Tai produktas, kuris nesukuria papildomų atliekų ir padeda sumažinti vienkartinių plastikinių maišelių naudojimą. Šie daugkartiniai tinkliniai maišeliai lengvi, bet patvarūs. Tinklinius maišelius galite atsargiai išskalbti šaltame vandenyje (30 laipsnių).

Ant daugkartinio tinklinio maišelio galite priklijuoti kainos su brūkšniniu kodu etiketę. Tinkliniai maišeliai užtraukiami virvele, taip užtikrinant, kad produktas neišbyrės. Kadangi maišelis tinklinis, kasininkai nesunkiai atpažins produktą esantį viduje.

Daugkartinių maišelių naudojimas maisto produktams yra patvirtintas ES. Šie maišeliai puikiai tinka maisto produktams laikyti. Paprastuose vienkartiniuose plastikiniuose maišeliuose švieži produktai „prakaituoja“, todėl žymiai sutrumpėja jų gyvavimo laikas. Kadangi medvilniniai daugkartiniai maišeliai primena tinklelį, produktai juose kvėpuoja, o tai suteikia ilgesnį gyvavimo laiką.
Kontaktai Paskelbė:AD NOVUMTelefonas:+37065935090El. paštas:INFO@VISKASEKOLOGISKA.LT Vietovė:Vilnius Svetainė:viskasekologiska.lt/tinkliniai-pirkiniu-krepsiai-ir-maiseliai/
Skelbimo statistikaParodytas: 387 k.Peržiūrėtas: 18 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE