Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Mercedes-Benz S-class (W223, W222) nuoma vestuvėms

2023 Liepos 14d., 15:39
  • Mercedes-Benz S-class (W223, W222)  nuoma vestuvėmsMercedes-Benz S-class (W223, W222)  nuoma vestuvėmsMercedes-Benz S-class (W223, W222)  nuoma vestuvėmsMercedes-Benz S-class (W223, W222)  nuoma vestuvėms
  • Mercedes-Benz S-class (W223, W222)  nuoma vestuvėms

Naujausio Mercedes-Benz S-class W223 nuoma

Naujausias Mercedes-Benz S-class W223 — puikus pasirinkimas Jūsų prabangioms vestuvėms. Mercedes-Benz S-class tai grožio bei komforto santykis. Sukurkite neužmirštamas vestuves ir į šventės vietą atvykite naujausio modelio automobiliu.
Mercedes-Benz S-class W223 vestuvėms.
Naujose S klasės automobiliuose sutelkiamas dėmesys į esminius dalykus: unikalų komfortą ir patikimas saugumo technologijas. Tai ypač pajus keleiviai sėdintys gale, įsitaisę aukščiausios klasės geros savijautos galinėse sėdynėse. Aiškus naujosios Mercedes-Benz S klasės dizainas yra sutelktas į esminius dalykus: į tobulas proporcijas eksterjere ir į šiuolaikinę prabangą interjere.
Naujosios S klasės šiuolaikinės inovacijos įgauna išskirtinę vertę, kurios atsisakyti tiesiog neįmanoma. Naujoje S klasėje šiuolaikinė prabanga ir aukščiausios klasės komfortas pasiekė naują lygį.
Ypatingas komfortas galiniams keleiviams: multimedija, išmani klimato kontrolė, el. valdomos sėdynės su šildymo, ventiliacija ir masažo funkcijomis, mobiliųjų įrenginių įkrovimas.
Tarp kitų automobilio privalumų: ilga kėbulo bazė, sėdynės iš išskirtinės designo Exclusive nappa odos, Designo DINAMICA microfiber juodos spalvos lubų apdaila , Burmester garso aparatūra, galinė sėdynė su pusiau gulima pozicija (Executive seat).
Prestižiniai, stilingi ir komfortiški automobiliai vestuvėms jauniesiems ir jų svečiams garantuos gražiausias nuotraukas, patogiausias keliones ir tik geriausius prisiminimus.

Kodėl verta rinktis Mercedes-Benz vestuvėms?


Mercedes-Benz modelio automobilių nuoma vestuvėms – tai tikros prabangos ir elegancijos jausmas, kuris neabejotinai pabrėš Jūsų vestuvių šventės žavesį. Mercedes automobiliai vestuvėse atrodys itin patraukliai ir sudarys žavingą ir prabangią šventės atmosferą, pradedant kelionėmis nuo pat jaunųjų namų.
Mercedes automobilio nuoma vestuvėms leis Jums pamiršti apie visus rūpesčius ir džiaugtis kiekviena šventes akimirka, keliaujant patogiai į bažnyčią, vestuvių fotosesiją, šventės vietą iš bet kokio Lietuvos kampelio! Mercedes S klasės nuoma, Mercedes V klasės nuoma, Mercedes C klasės nuoma ir kitų Mercedes automobilių modelių nuoma vestuvėms – tai Jūsų skoningas pasirinkimas.

Evitra — tai ne tik Mercedes-Benz S-class W223 nuoma, tai kur kas daugiau!
Mūsų autoparką sudaro:
Naujausio modelio Mercedes-Benz V-class;
Baltos spalvos Mercedes-Benz C-class;
Komfortiškas ir prabangus Mercedes-Benz Sprinter. Puikiai tinka vestuvių svečių pervežimu.


O taip pat:
Naujausio modelio Audi A6;
Naujausio modelio Audi Q8;
Retro automobiliai;
Įvairaus modelio (Volkswagen, Mercedes-Benz) mikroautobusai;

Platesnis transporto pasirinkimas: https://evitra.lt/transportas

Gaukite individualų kainos pasiūlymą jau dabar:
transportas@evitra.lt
+370 645 45 124
Kaina: 10 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB EvitraTelefonas:+370 645 45 124El. paštas:transportas@evitra.lt Vietovė:Vilnius Svetainė:www.evitra.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 398 k.Peržiūrėtas: 69 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE