Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Vonio žaislai

2023 Rugpjūčio 6d., 11:22
  • Vonio žaislaiVonio žaislaiVonio žaislaiVonio žaislai
  • Vonio žaislai
Petu petu vonios žaislai iš EVA putų
Dar smagiau žaisti su nuotaikingais petu petu vonios žaislais iš EVA putų kurie maudynes ir vonios žaidimus padarys daug linksmesniais. Kartu pažaisti kviečia nuotaikingi petu petu personažai: pingvinas, meškiukas, zuikis ir krabas. Su šiais plūduriuojančiais vandenyje žaislais, nuobodžiauti tikrai neįmanoma, nes jie dar ir puikiai prilimpa prie vonios sienelės. Kai kurias detales galima ir sujungti. Laikas bežaidžiant kaipmat ištirps. Be to, žaismingu būdu lavinama smulkioji vaiko motorika, rankų ir akių koordinacija. Iš viso rasite 10 skirtingų detalių (oro balionas, zuikis, pingvinas, krabas, debesėlis, 2 skirtingi maudymosi ratai, skėtis nuo saulės, meškiukas ir pagrindas į kurį galima įstatyti figurėles).
Petu petu vonios žaislai iš EVA putų
Dar smagiau žaisti su nuotaikingais petu petu vonios žaislais iš EVA putų kurie maudynes ir vonios žaidimus padarys daug linksmesniais. Kartu pažaisti kviečia nuotaikingi petu petu personažai: pingvinas, meškiukas, zuikis ir krabas. Su šiais plūduriuojančiais vandenyje žaislais, nuobodžiauti tikrai neįmanoma, nes jie dar ir puikiai prilimpa prie vonios sienelės. Kai kurias detales galima ir sujungti. Laikas bežaidžiant kaipmat ištirps. Be to, žaismingu būdu lavinama smulkioji vaiko motorika, rankų ir akių koordinacija. Iš viso rasite 10 skirtingų detalių (oro balionas, zuikis, pingvinas, krabas, debesėlis, 2 skirtingi maudymosi ratai, skėtis nuo saulės, meškiukas ir pagrindas į kurį galima įstatyti figurėles).Kaina: 14 EUR
Kontaktai Paskelbė:MB Grus GrusTelefonas:867383601El. paštas:info@grusgrus.lt Vietovė:Vilnius Svetainė:www.grusgrus.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 841 k.Peržiūrėtas: 36 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE