Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Natūralios odos komplektas su dviem supimo, sukimosi ir relax funkcija turinčiais foteliai

2024 Balandžio 27d., 14:23
  • Natūralios odos komplektas su dviem supimo, sukimosi ir relax funkcija turinčiais foteliaiNatūralios odos komplektas su dviem supimo, sukimosi ir relax funkcija turinčiais foteliaiNatūralios odos komplektas su dviem supimo, sukimosi ir relax funkcija turinčiais foteliaiNatūralios odos komplektas su dviem supimo, sukimosi ir relax funkcija turinčiais foteliai
www.odinisbaldas.lt
Kaina 1550 €.
Išsimokėtinai be pabrangimo!!!

Šviesus, labai patogus natūralios odos komplektas su dviem supimo, sukimosi ir relax funkcija turinčiais foteliais 3+3+1+1. NAUJIENA! Odos priežiūros priemonė - DOVANŲ. Sofų ilgis 2.4m. Komplektą galima pirkti ir atskiromis dalimis.

Visi mūsų baldai naudoti, bet tikrai geros būklės. Skambinkit, rašykit ar aplankykit mūsų parduotuvę adresu: Cintjoniškių 9A, Šilutėje - tikrai pasistengsim atsakyti į Jūsų turimus klausimus: +37062565222.
Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS!!!Kaina: 1550 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB ,,AdomedTelefonas:+37062565222El. paštas:adomed.viktorija@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:www.odinisbaldas.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 2713 k.Peržiūrėtas: 63 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE