Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Specialistai iš trečiųjų šalių ir iš Europos

2023 Gruodžio 4d., 10:28
Virėjai, statybininkai, vairuotojai, kurjeriai, suvirintojai ir kiti specialistai iš trečiųjų šalių ir iš Europos

Jau 18+ metų dirbame su Lietuvos darbdaviais padedant jiems įdarbinti trūkstamus specialistus iš trečiųjų šalių ir iš Europos. Bendradarbiaujame su partneriais iš Rytų Azijos, kurie, pagal mūsų reikalavimus, padeda mums surasti kvalifikuotus specialistus iš Azijos ir jau esančius Azijos specialistus Europoje:

Virėjai (pica, sushi, wok, kontinentinė virtuvė). Esant poreikiui, galime pateikti darbdavių rekomendacijas, kuriems mūsų atrinkti darbuotojai tiko ir sėkmingai įsidarbino.
Statybos srities specialistai (suvirintojai, vamzdynų montuotojai, santechnikai, elektrikai, mūrininkai, apdailininkai, dažytojai ir kt.).
Tolimųjų reisų vairuotojai.
Kiti specialistai.

Visi mūsų kandidatai, atrankos metu, yra testuojami, atliekamos praktinės užduotys tam, kad įdarbinti kvalifikuoti specialistai galėtų dirbti iš karto. Atrenkame ir siūlome tik gerai anglų kalbą mokančius darbuotojus.

Radus ir atrinkus specialistus, padedame sutvarkyti visus jų migracinius / įdarbinimo dokumentus. Priklausomai nuo atvykimo šalies, visas procesas užtrunka apie 2 mėn.

Esame lankstūs, operatyviai reaguojame į užklausas ir stengiamės klientui pasiūlyti geriausius sprendimus.

Daugiau informacijos telefonu +37060191849 arba el. Paštu info@euroconsulting.Lt

Kontaktai Paskelbė:Euro consultingTelefonas:+37060191849 Vietovė:Vilnius
Skelbimo statistikaParodytas: 248 k.Peržiūrėtas: 31 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE