Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Išblaivinimas namuose visą parą už gera kaina

2024 Sausio 4d., 19:32
Išblaivinimas namuose visą parą už gera kaina. 24 val. per parą (taip pat ir švenčių dienomis) atliekame alkoholio detoksikaciją (išblaivinimą) paciento namuose už prieinamą kainą. Konfidencialumas garantuojamas. Paslaugas atlieka kvalifikuoti (licencijuoti) specialistai su ilgamete patirtimi.

Jeigu alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas iš eilės, žmogus jaučia bendrą silpnumą, drebulį, pykinimą, nerimą, nemigą, baimę ir padažnėjusį širdies plakimą – nedelsiant kreipkitės ir mes Jums padėsime.

Kaip viskas vyksta?

Telefonu +370 6144 4422 pateikiama pirmutinė informacija.
Pacientui priskiriamas gydytojas.
Specialistas išvyksta pas pacientą.
Įvertinama paciento sveikatos būklė.
Toliau suteikiama skubi pagalba.
Naudojami tik sertifikuoti, aukščiausios kokybės medikamentai.
Dehidratacijos sustabdymas.
Elektrolitų atkūrimas.
Kraujospūdžio sureguliavimas.
Širdies perplakimų, permušimų sureguliavimas.
Hipovolemijos gydymas.
Baimių/nerimo malšinimas.
Paciento stebėjimas (priežiūra).
Skiriami reikalingi medikamentai, vitaminai ir papildai gerai savijautai palaikyti ateityje.
Teikiame tolimesnes gydytojo psichiatro ir psichoterapeuto konsultacijas, pageidaujantiems visiškai atsisakyti alkoholio vartojimo. Išblaivinimas namuose – tai tik pirmas žingsnis blaivaus ir sveiko gyvenimo link…
Yra galimybė atsiskaityti elektroniniu būdu. Už atliktas medicinines paslaugas išrašome sąskaitas.

Lašelinė nuo alkoholio
Detoksikacija lt išblaivinimas visą parą

Detoksikacija nuo alkoholio namuose
Detoksikacija namuose tai procesas, kurio metu išsivaduojama iš priklausomybės alkoholiui ir organizmas grįžta į normalią būseną. Ši paslauga labai svarbi, nes didelis kiekis alkohlio organizme yra rimta problema, turinti įtakos ne tik pačiam asmeniui, bet ir neigiamą poveikį šeimai bei visuomenei.

Detoksikacijos namuose procesą sudaro keli etapai. Pirmiausia atliekama išsami paciento būklės analizė, siekiant nustatyti fizinį ir psichologinę būsena. Tai leidžia sudaryti individualų organizmo atstatymo planą, pritaikytą kiekvieno paciento poreikiams.

Antrasis etapas detoksikacijos procesas. Šio etapo metu pacientą nuolat prižiūri specialistas, kad būtų sumažinti abstinencijos simptomai ir užtikrinta, jogd etoksikacija vyktų kuo sklandžiau.Paciento būklei palengvinti taikomi įvairūs metodai ir priemonės, įskaitant vaistus, lašelinės statymas nuo alokoholio ir psichologinę pagalbą.

Trečiasis etapas reabilitacija. Po sėkmingos detoksikacijos nuo alkoholio svarbu užtikrinti, kad pacientai negrįžtų prie ankstesnių įpročių. Mūsų komanda teikia psichologinę pagalbą ir konsultacijas ,kad padėtų pacientui susigrąžinti sveiką gyvenimo būdą ir įveikti priklausomybę nuo alkoholio. Taip pat siūlome ir kitus būdus įveikti alkoholio priklausomybę, kad atgautume pasitikėjimą savimi ir pagerintume gyvenimo kokybę.

Mūsų paslaugos yra visapusiškos ir orientuotos įindividualius kiekvieno paciento poreikius. Suprantame, kad detoksikacija nuo alkoholio yra sudėtingas ir dažnai emocinis procesas, todėl teikiame ne tik medicininę, bet ir emocinę, bei psichologinę pagalbą. Mūsų tikslas padėti žmonėms atgauti sveikatą ir grįžti į normalų gyvenimą.

Taip pats uprantame, kad detoksikacija namuose kelia tam tikrų iššūkių. Todėl mūsų komanda yra pasirengusi suteikti reikiamą paramą ir patarimus ne tik pacientams, bet irjųšeimoms. Mūsų specialistai pasirengę padėti įveikti visuss unkumus, kurie gali iškilti detoksikacijos proceso metu.

Mūsų svetainės nuorodos:

https://isblaivinimasnamuose.lt/detoksikacija-lt-isblaivinimas-visa-para/

https://isblaivinimasnamuose.lt/laseline-nuo-alkoholio/

https://isblaivinimasnamuose.lt/detoksikacija-lt-isblaivinimas-visa-para/

https://isblaivinimasnamuose.lt/isblaivinimas/

https://isblaivinimasnamuose.lt/category/straipsniai/

https://isblaivinimasnamuose.lt/kontaktai/

Kontaktai Paskelbė:Išblaivinimas namuoseTelefonas:370 61 4444 22 Vietovė:Vilnius Svetainė:isblaivinimasnamuose.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 187 k.Peržiūrėtas: 18 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE