Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Chemijos, biologijos, matematikos korepetitorius

2024 Sausio 8d., 02:41
  • Chemijos, biologijos, matematikos korepetitoriusChemijos, biologijos, matematikos korepetitoriusChemijos, biologijos, matematikos korepetitorius
Sveiki. Esu Biochemijos studentas. Chemiją ir Biologiją įsimylėjau nuo pat pirmųjų pamokų, todėl noriu šiais žaviais mokslais pasidalinti ir su Jumis:)

Galiu padėti visiems mokiniams iki 12kl. (matematikams iki 9kl. imtinai) pasiruošti atsiskaitymams, prisivyti kursą bei pakurstyti susidomėjimą šiomis disciplinomis. Susitikimus vykdau tiek gyvai, tiek nuotoliu Jums patogesnėje platformoje.

Laisvalaikiu skaitau, kuriu ir žaidžiu šachmatais, didžiąją laiko dalį skiriu skautams, organizuoju ir vedu sueigas/renginius, todėl darbas ir komunikacija su vaikais/paaugliais/suaugusiais yra mano duona ir vanduo:)Kaina: 15 EUR
Kontaktai Paskelbė:HermanasTelefonas:+37060157759El. paštas:hermanas.klo@gmail.com Vietovė:Vilnius
Skelbimo statistikaParodytas: 171 k.Peržiūrėtas: 25 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE