Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Profesionalaus santechnikos paslaugas Vilniuje ir Vilniaus rajone!

2024 Sausio 30d., 22:54
  • Profesionalaus santechnikos paslaugas Vilniuje ir Vilniaus rajone!
Profesionalus santechnikos paslaugas Vilniuje ir Vilniaus rajone!

Jei reikia kokybiško santechniko, kuris įgyvendintų bet kokius santechnikos darbus arba išspręstų bet kokius kilusius gedimus, esate tinkamoje vietoje!

Esu plataus profilio santechnikas su daug metų patirtimi, dirbantis su visų tipų vamzdynais ir atliekantis įvairius santechnikos darbus. Mano paslaugų spektras apima:

Visų santechnikos prietaisų pajungimą, keitimą ir remontą
Vamzdynų montavimą ir remontą
Įvairių kanalizacijos sistemų įrengimą ir tvarkymą
Vandens šildymo sistemos diegimą ir atnaujinimą
Įvairių filtrų montavimą ir priežiūrą
Nuotekų ir šlapiojo vandens siurblių diegimą ir aptarnavimą

Visi mano darbai atliekami greitai, efektyviai ir kokybiškai. Suteikiu užtikrinimą, kad atiduodamas jums santechnikos paslaugas, pasiruošiu atlikti detalų darbą ir užtikrinu puikų rezultatą.

Mano tikslas yra patenkinti klientų poreikius ir užtikrinti jų patogumą. Esu fleksibilus dėl darbo laiko ir galiu atvykti pas jus, kai jums patogiausia. Taip pat, jei jums reikalinga konsultacija ar patarimas šiuo klausimu, visada esu pasirengęs padėti.

Suteikiu konkurencingas kainas ir kokybę, kurią galite pasitikėti. Mano tikslas yra užtikrinti, kad jums būtų teikiamos patikimos ir ilgaamžės santechnikos paslaugos.

Jeigu turite santechnikos poreikių Vilniuje ar Vilniaus rajone, nedvejokite susisiekti su manimi telefonu +37060075474 arba el. paštu remontokaina@gmail.com Būsiu laimingas galėdamas padėti jums.


Kontaktai Paskelbė:Santechnikas AntanasTelefonas:+37060075474El. paštas:remontokaina@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:www.santechnikas-vilniuje.eu
Skelbimo statistikaParodytas: 204 k.Peržiūrėtas: 32 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE