Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Pristatome Lietuvos Skonius!

2024 Kovo 21d., 13:35
Norime pristatyti jums autentiškus ir gardžius lietuviškus kepinius, kurie atneš į jūsų įmonės stalą Lietuvos skonius. Mūsų įmonė siūlo platų pasirinkimą tradicinių lietuviškų patiekalų, įskaitant klasikinius pyragus, šventinius sausainius, sūrius kepalus ir daugelį kitų skanumynų.

Kiekvienas mūsų produktas yra ruošiamas pagal senąsias lietuviškas receptūras, naudojant tik aukštos kokybės ingredientus. Mes esame įsitikinę, kad mūsų kepiniuose jausitės tikrąją Lietuvos virtuvės dvasią, kuri praturtins jūsų klientų skonio pojūtį.

Ar norėtumėte praturtinti savo siūlomą produktų asortimentą naujais, autentiškais ir gardžiais kepaliais? Susisiekite su mumis jau šiandien, kad aptartume galimybes ir pristatymo įmonėje detales.
Kontaktai Paskelbė:KontenaTelefonas:+37065896987 Vietovė:Antakalnis Svetainė:kontena.lt/46-kepiniai
Skelbimo statistikaParodytas: 271 k.Peržiūrėtas: 11 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE