Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Josera

2024 Balandžio 26d., 08:33
Ar ieškote aukščiausios kokybės maisto savo augintiniams? "Josera" - tai tai, ko jums reikia! Siūlome platų "Josera" maisto asortimentą, kuris patenkins net ir išrankiausius jūsų augintinių skonius.

Kodėl verta rinktis "Josera"?

Aukščiausios kokybės ingredientai: "Josera" maistas pagamintas iš atrinktų ir kruopščiai parinktų ingredientų, užtikrinančių jūsų augintiniams puikią sveikatą ir gerovę.
Subalansuotas maistingumas: Kiekvienas "Josera" maisto produktas sukuriamas, atsižvelgiant į jūsų augintinio poreikius ir mitybos reikalavimus, užtikrinant, kad jūsų gyvūnėlis gautų visus būtinus maistinius elementus.
Skirtingų rūšių poreikiams atitinkantis asortimentas: Nepriklausomai nuo jūsų augintinio amžiaus, dydžio ar veislės, "Josera" siūlo maistą, atitinkantį skirtingus poreikius - nuo kūdikių iki senyvo amžiaus gyvūnėlių.
Skanių skonio variantai: "Josera" maistas yra ne tik sveikas, bet ir skanus! Jūsų augintiniai jį mėgs ir su malonumu pavalgys.
Kontaktai Paskelbė:petpliusTelefonas:+370 689 777 44 Vietovė:Bajorai Svetainė:petplius.lt/sunims/sausas-maistas/josera
Skelbimo statistikaParodytas: 85 k.Peržiūrėtas: 6 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE