Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Plokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimas

2023 Rugpjūčio 27d., 11:32
  • Plokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimasPlokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimasPlokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimasPlokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimas
  • Plokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimasPlokštuminiai pamatai, betoninių grindų įrengimas
Įrengiame įvairaus sudėtingumo ir formų, plokštuminius ir sekliuosius pamatus individualiems gyvenamiesiems namams, pamatai garažams ir priestatams iš Finnfoam ir Izodom liktinių klojinių. Ruošiame pagrindus, keliams, grindų betonavimui, plokštiniams, plokštuminiams pamatams. Montuojame nuotėkų ir vandentiekio įvadus , geoterminio šildymo ir elektros įvadus.
Įvadai elektromobilio krovimo stotelėms, saulės elektrinėms, lauko laistymui ir apšvietimui. šviesolaidiniam internetui. Apšiltiname grindis, pamatus vedžiojame šildomas grindis, vandentiekį. Betonuojame plokštuminius pamatus, ir pramonines grindis.
Ilgametė patirtis ir rekomendacijos, visuomet galima apžiūrėti vykdomus ir įvykdytus objektus. Darbams suteikiamos garantijos, dirbame visoje Lietuvoje.
MB "Šilti pamatai"
www.plokstiniai.lt
868346220
Pamatų projektavimas www.bfree.lt
860867638

https://www.facebook.com/mbsiltipamatai/

www.plokstiniai.lt »

Kontaktai Paskelbė:MB Šilti pamataiTelefonas:868346220El. paštas:lloghouse@gmail.com Vietovė:Vilnius Svetainė:www.plokstiniai.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 11691 k.Peržiūrėtas: 504 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
VilniausSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE